De Beletteringen Oplossing

De afdrukken wereld is compleet anders nu dat mensen gebruik van computers en het internet als medium voor het afdrukken. Een relatief nieuwe techniek van het drukken genaamd Netlist Printing heeft zijn nut bewezen in verschillende sectoren van de grafische industrie. Dit is een elektronisch afdrukproces waarbij een netlist gebruikt om een ​​ontwerp op vooraf bepaalde afdrukmedia zoals papier, kunststof en kunststof-epoxy drukken.

Beletteringen

Netlist Printing is een praktisch alternatief voor de traditionele vorm van Digital Image Reproduction. Het gaat om het produceren van een twee-dimensionale ontwerp dat digitaal is verwijderd uit de digitale beelden worden gebruikt voor het drukproces. Als gevolg hiervan de geproduceerde prints zijn betrouwbaarder en reproduceren sneller dan andere digitale reproductie technieken. Zijn hoge snelheid betekent dat de afdrukken kan snel en tegen lage kosten worden gemaakt.

Netlist printen is gebaseerd op eenvoudige Netlist ontwerpprincipes die het mogelijk maken om te worden gebruikt in vele industriële en commerciële sectoren, waaronder afdrukken. De werkwijze maakt gebruik van speciaal ontworpen, draagbare netlist printer die een laserpunt projector gebruikt licht naar het ontwerp. Het licht dat door de DotLaser passeert raakt een backlight eenheid die een negatief creëert op de achterkant van de reeds bestaande ontwerp. Dit wordt gecombineerd met het ontwerp sjabloon voor het afdrukken. De afgedrukte punt kijkt als een afbeelding die vanuit een tweedimensionale foto afgescheiden.

Om deze ontwerpen te maken, hebben de ontwerpers om een ​​digitale printer die ondersteuning software en design templates omvat gebruiken. Alle benodigde software, met inbegrip van computer-aided design (CAD) gereedschappen, is gratis beschikbaar op de website van de fabrikant. Het ontwerp templates bevatten eenvoudig te gebruiken applicaties en tools die gemakkelijk in de design software van de printer kan worden overgedragen.

De standaard netlist printer maakt gebruik van inkjettechnologie. Om onaangename visuele effecten tijdens het afdrukken te voorkomen, de inkjet printers hebben een speciaal effect coating die helpt schittering en vuil te verminderen. Deze coating helpt ook te voorkomen dat de inkt doorbloeden het patroon en het veroorzaken van een oneven lijn.

Het voordeel van deze methode is dat de afdrukken kunnen worden gemaakt zonder dat warmte wordt gebruikt om te printen. Er is geen noodzaak om de afdrukken te koelen tijdens het drukproces. In plaats daarvan wordt de inkt worden doorgenomen diëlektrisch materiaal zodat het niet aan het oppervlak van het papier waarop wordt afgedrukt.

Zodra de gewenste hoeveelheid van de stapel is gemaakt, zal de printer het afdrukken te onderbreken door het stoppen van de stroming van inkt op het medium door het sluiten van de extruder. De druk is dan klaar om te worden verpakt en verscheept naar klanten. De werkwijze is eenvoudig geautomatiseerd met netlist printers mocht automatische positioneerinrichtingen die zeer nauwkeurige positionering van de diëlektrische media geven en voorpositioneren de inkt op het afdrukmedium te gebruiken.

Geconcludeerd kan worden dat de netlist drukproces de industrie een revolutie en een effectieve oplossing voor het afdrukken van productie. Het wordt ook beschouwd als een van de meest geavanceerde technologie en heeft de industrie door de storm.