Glasbreukdetectoren

Waarom een inbraakalarm en glasbreuk Detectoren Zijn Belangrijk

Hoewel de meeste mensen veronderstellen dat inbrekers gebruiken inbraakalarm en glasbreukdetectoren, een recent onderzoek blijkt dat de meeste inbraken worden meestal veroorzaakt door gemeenschappelijke dieven. En als het gaat om gemeenschappelijke dieven, zij zijn degenen die je zou moeten op hun hoede zijn.

Deze inbrekers kunnen gemakkelijk omzeilen glasbreukdetectoren en inbraakalarm met behulp van andere technieken. Aangezien dit soort apparaten niet goed werken op de geringste beetje van trillingen of geluid, kunnen ze niet detecteren kleine bewegingen, zoals wanneer een deur probeert te openzwaaien.

Als gevolg daarvan hebben glasbreukdetectoren niet goed werken tegen inbrekers die ervoor kiezen om een ​​raam te breken met een hamer. De reden waarom deze inbraken niet door de detectoren worden gedetecteerd is omdat er geen beweging. Het apparaat registreert alleen de knetterende geluiden die afkomstig zijn van brekend glas.

Omdat glasbreukdetectoren zijn zeer gevoelig voor geluid en trillingen, kunnen ze het geluid van brekend glas opnemen. Bovendien, omdat sommige vormen van break-ins leiden tot een raam gebroken, ze moeten ook worden aangepast om deze apparaten tegemoet te komen.

Terwijl de break-ins en inbraakalarm je niet dezelfde mate van bescherming niet geven, geven ze je wat gemoedsrust. En, zoals u weet, is dit een goede zaak.

Maar wat als je niet beschikt over een inbraakalarm hebben? Wat als uw huis heeft geen beveiligingscamera's of rookmelders? Wat als uw huis is op zijn minst een paar jaar oud en je hebt geen andere alarmen of apparaten om uw gezin te beschermen?

Dit is de reden waarom inbraakalarm zijn een goede optie voor woningen die niet zo goed worden beschermd als andere huizen. En omdat inbrekers vaak breken in een huis zonder te worden ontdekt, is het in uw beste belang om te investeren in een. Zelfs als u andere alarmen, zijn ze niet bedoeld om het lage geluidsniveau een inbraak merken te detecteren.

Dus, waarom inbrekers ramen met een hamer te breken nog steeds? Als u op zoek bent naar een antwoord op deze vraag, ga je te hebben om te controleren of de activiteiten van inbrekers in de Verenigde Staten.

Terwijl inbraken door dieven kunnen variëren, is één ding gemeen: hun vermogen om bypass inbraakalarm en glasbreukdetectoren. En omdat ze nog steeds dit vermogen, zelfs na gebruik te maken van alarminstallaties en glasbreukdetectoren, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat u de juiste stappen om uw familie te beschermen.

Hoewel er vele andere alternatieven voor inbraakbeveiliging en glasbreukdetectoren, zult u merken dat de overgrote meerderheid van de huiseigenaren niet om ze te overwegen. Bijvoorbeeld, realiseer je je dat rookmelders kan een betere keuze voor een inbraakalarm dan je glasbreukdetectoren zijn?

Hoewel sommige mensen zeggen dat rookmelders zijn de enige opties voor het beschermen van uw gezin, is het belangrijk om in gedachten te houden dat ze niet dezelfde mate van bescherming als inbraakalarm en glasbreukdetectoren bieden. Rookmelders kunnen echter pak de lichte trillingen veroorzaakt door het verbranden van een brand of de sprinklerinstallatie die veroorzaakt rook om te ontsnappen uit een huis.

De beste manier om uw gezin te beschermen is het inbraakalarm en glasbreukdetectoren krijgen. Ze werken heel goed en kunt u rustig slapen 's nachts wetende dat uw huis veilig is.