Wat U Moet Weten Over de Bedrading

Een van de meest voorkomende problemen met de bedrading dat huiseigenaren gezicht is een losse of ontbrekende socket. Mofeinden worden gebruikt om elektrische onderdelen met elkaar te verbinden. De bussen worden vaak gemaakt van messing, maar er zijn ook diverse andere materialen die worden gebruikt voor socket doeleinden. Ieder heeft zijn eigen unieke kenmerken en functies.

Contactdoos

Koper was een van de eerste materialen die werden gebruikt voor mofeinden. Koper kan licht van gewicht en gemaakt van een zeer duurzaam materiaal. Het biedt ook een isolerende eigenschap die belangrijk is voor hoogspanningsleidingen. Hoewel koper is een uitstekende keuze om de macht bedrading, het is niet een goede keuze voor stroomverdeling.

Nikkel is een materiaal dat gewoonlijk wordt gebruikt voor mofeinden. Een verscheidenheid van nikkel afwerkingen zijn beschikbaar, zodat de finish match elk interieur of kleurenschema. Nickel heeft de neiging om af te breken en verliest zijn kleur na verloop van tijd, dus dit type elektrische component niet mag worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden.

Een van de meest gebruikte typen elektrische componenten mechanisch mofeinden. Mechanische socket uiteinden komen in een verscheidenheid van maten en vormen. Ze kunnen schroef of bar-end. Schroeftype en bar-end aansluitingen zijn gemaakt met een vierkante of rechthoekige basis.

Deze basen zijn ingekeept om passen in de gaten die zijn geboord in de bodem van de elektrische component. De opening in de bovenkant van de bus wordt vervolgens bedekt met een slip.

Nadat de schroef of bar-end is in de basis is geplaatst, wordt een ring aangebracht in de opening van de holte. De ring een afdichting zodat de elektrische component niet wegglijdt. Het helpt ook om te helpen houden de socket van versoepeling. Dit type elektrische component heet een slip-fit ​​en het is beschikbaar in een verscheidenheid van verschillende grootte.

Kunststof een materiaal is veel goedkoper dan een standaard metalen zoals koper of nikkel. Terwijl plastic stopcontacten doen vaak niet het laatst zo lang als de koper, zijn ze veel goedkoper. Plastic elektrische componenten worden vaak gebruikt in sportartikelen en soms worden ze gebruikt in de elektronica.

Een van de redenen dat plastic goedkoper is dan andere typen elektrische componenten is omdat het materiaal sterker dan andere soorten metalen. Plastic elektrische componenten zijn ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor dure elektronische componenten. Echter, plastic geeft ook uit een hard geluid wanneer het breekt.

Deze eigenschap maakt plastic minder aantrekkelijk dan andere stopcontacten. Metal is niet alleen duurzaam, maar het geeft ook uit een zacht, raspende geluid wanneer het breekt. Deze eigenschap kan onnodig lawaai veroorzaken in een verder rustig huis.

Vernikkelde is een ander type elektrische componenten die gewoonlijk wordt gebruikt. Dit type elektrische component is zeer duurzaam en verschaft een betrouwbare verbinding. Vernikkelen heeft vele toepassingen. Het wordt gebruikt om de reparatie metalen en elektronische componenten die een kortsluiting in het verleden hebben geleden.

Een gemeenschappelijke gewoon stopcontact kan worden beschadigd door een kleine spijker die nog in het stopcontact. Een spijker die nog in het stopcontact kan blijvende schade veroorzaken. Om het huis elektrische componenten veilig te houden, moeten alle nagels worden verwijderd en vervangen met schroeven.

Alle elektrische componenten die in het huis worden gebracht, moet stevig worden geplaatst dat geen enkel deel van de elektrische component uit kon komen. Lage kwaliteit elektrische onderdelen kon gemakkelijk loskomen. Elektrische componenten die in de woning worden geplaatst moet worden gekocht van gerenommeerde leveranciers die een hoge kwaliteit producten te verkopen.