Kurktegels

Kurk en Golfkarton Tegels - Een Gemeenschappelijke Grond Voor Interieur Design

Cork Tegels wordt gemaakt van de kurk van een druif of aardappelplant. Het is pas sinds kort dat deze producten in woningen zijn geworden, omdat ze veel beter bestand tegen de effecten van de binnenlucht vocht en lucht. Dat betekent dat ze het hele jaar door gebruikt kan worden.

Koolbladeren, eiken bladeren, en as worden ook gebruikt om een ​​tegel te maken. Het materiaal dat voor deze tegels is vaak veel moeilijker dan wat wordt gebruikt voor golfkarton. Het materiaal dat wordt gebruikt om de tegels te maken, is ook veel minder waarschijnlijk worden beïnvloed door schimmels en meeldauw. Ze zijn gemakkelijker te reinigen en zijn gemakkelijker te passen, omdat zij zijn verzegeld.

Het bouwproces is vaak veel sneller dan met conventionele tegel. Er is veel minder tijd nodig is om een ​​gegolfde tegel te installeren. Ook, omdat er weinig tot geen voorbereiding nodig om de tegel te snijden, is het een stuk makkelijker om dit soort projecten te doen op uw eigen.

De constructie is nauwkeuriger en het is niet nodig om extra tegels toe te voegen, ongeacht de stijl. Cork tegels kunnen in overeenstemming met ontwerpen en zelfs patronen op maat worden gesneden. De gegolfde dakpannen kan echter op geen enkele manier gewijzigd. Wilt u de bouw of het ontwerp te wijzigen, kunt u een aanvraag voor een afwijking.

Met behulp van deze tegels kan ook nuttig zijn voor het milieu, omdat ze geen schadelijke stoffen afgeven wanneer ze worden verbrand of anderszins gebruikt. Hoewel veel mensen kunnen worden geïnteresseerd zijn in dit type van de bouw, is het ook belangrijk op te merken dat gegolfd tegels moeilijk om gebruik binnenshuis kan zijn. Ze kunnen gemakkelijk krijgen verkleurd door condensatie en zal niet opstaan ​​goed tegen vocht. Dit betekent dat veel ondernemers niet geïnteresseerd zijn in het gebruik ervan.

Alles gezegd zijnde, is het echter duidelijk dat gegolfd tegels zijn beter voor commercieel gebruik. Een groot deel van de consumenten liever dat ze naar kurktegels omdat ze meer duurzaam en kan sterke invloeden te weerstaan. Deze functies zijn echter niet geschikt voor residentieel gebruik. In woonwijk, het enige belangrijkste verschil tussen gegolfd en kurk tegels is dat gegolfd zijn duurder dan kurk.

Gelukkig, ontwerpers en consumenten kunnen nog steeds kiezen tussen de twee soorten tegels, omdat de ontwerpen en keuzes net zo worden gevarieerd. Terwijl kurk is een beetje makkelijker om te werken met, geribbelde tegels hebben veel meer ontwerp-opties om uit te kiezen. Hoewel er manieren om gegolfd tegels eruit als kurk, een aantal van de kenmerken zijn er nog steeds, dus het is mogelijk om beide te gebruiken in een huis en nog steeds een uitstekend ontwerp te maken.

Huiseigenaren, fabrikanten en consumenten allemaal dezelfde mening: kurk tegels zijn een ongelooflijke bron voor het interieur. Ze kunnen een strak uiterlijk te bieden en ze kunnen een leven lang meegaan. Gegolfd tegels bieden meer kleuren en een breed scala aan stijlen. Beide opties hebben hun voordelen, maar op het einde, moeten beide worden overwogen bij het maken van een nieuw interieur.

Bouw

Interessante links